Conny Holst
Conny tippar slutsammandrag i Elitserien

Conny har ordet!

Det kommer att bli intressanta matcher i helgens sammandrag i Rådhushallen, fredag kl. 18.00, lördag kl. 14.00 och söndag kl. 10.00 är startiderna. Vårt representationslag kan med en bra avslutning hamna på en pallplats.

Limhamns SK - Stockholms SS, 4½ - 3½
Stockholm SS ligger strax före oss och har en bra avslutning med matcher mot lag i nedflyttningsstriden, så det behövs en matchseger för oss. Flera av klubbens elitspelare har visat bra form på sistone och en uppåtgående utvecklingskurva, så jag tror på en härlig helg för Limhamns SK.

Västerås SK - Limhamns SK, 3 - 5
Även Västerås SK, som ligger strax efter oss har ungefär samma motståndare som Stockholms SS, så det behövs en matchseger. Tror att vårt förstalag blir för övermäktiga för dem, så två nya matchpoäng under lördagskvällen in på kontot.

SK Rockaden, Stockholm - Limhamns SK, 4 - 4
Det kan bli en direkt avgörande match på söndag om en silver- / bronsplats. Skulle inte bli förvånad om vi kan vinna även denna matchen. Det är alltså sex lag inom en liten marginal, så det finns många möjligheter. Wasa SK leder knappt elitserien och är klara favoriter att vinna årets SM-guld. Välkomna till Rådhushallen under helgen eller följ tävlingen via schack.se med dess livesändning.


Copyright © Limhamns SK 2019, all rights reserved