Conny Holst
Conny tippar första helgen i Allsvenskan

Conny har ordet!

Här kommer det heta tipset för våra lag i seriestarten.
Förstalaget har ett sammandrag på Elite Hotel Ideon i Lund. Matchstarten fredag kl. 19.00, lördag kl. 14.00 och söndag kl. 10.00. Det kommer säkert bli tre intressanta och jämna matcher för Limhamnslaget. Totalt blir det 10 matcher från Elitserien och Superettan i spellokalerna som kan följas på plats eller via livesändning.

Elitserien
Limhamns SK - Stockholms SS, 5 - 3
Under helgen blir det två möten mot nykomlingar och på fredagskvällen så blir det seriesegrarna i Superettan, Stockholms SS. Det är ett lag som i sina bästa stunder kan fälla många lag i Elitserien. Jag räknar ändå kallt att det blir en knapp men säker seger för vårt förstalag.

SK Rockaden, Stockholm - Limhamns SK, 4 - 4
Efter flera års snöpliga förluster, så är det hög tid att förstalaget kniper minst en matchpoäng. Då krävs det bra spel och god klockkontroll.

Limhamns SK - Upsala ASS, 5 - 3
Även på söndagen blir det möte mot en nykomling, som har ett intressant lag. Förstalaget med sin ungdomliga rutin kommer nog vinna knappt.
Alltså en bra helg för vårt representationslag med 4-5 matchpoäng.

Division I, Södra
Limhamns SK II - SA Mark, 5 - 3
Det blir en ny bekantskap för vårt andralag, då nykomlingen SA Mark kommer på besök. De vann sin division 2-grupp i säker stil. En svårbedömd match, men jag tippar på en säker hemmaseger.

Division II, grupp 8
Helsingborgs SA II - Limhamns SK III, 4 - 4
Även tredjelaget får möta en nykomling Helsingborgs SA II, som är på stark uppgång. Jag tror på jämn match och oavgjort ligger nära till hands.

Division III, grupp 8
Limhamns SK IV - Ystads SS, 3 - 5
Två lag som åkte ur sin division 2-grupp ifjol och Ystad är klart en av favoriterna i denna serie. Trots hemmaplan, så blir det en svår match för fjärdelaget.

Distriktserien
SK Halör - Limhamns SK V, 2½ - 2½
Vårt femtelag får i seriestarten möta en nybildad klubb i Höllviken. Det oavgjort resultat skulle säkert passa båda lagen bra.

Hälsningar
Conny


Copyright © Limhamns SK 2017, all rights reserved